Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös.

EZ NEM MÁS, MINT:

"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért".

Telepre specializált megelőzési programért keresse szaktanácsadóinkat.

Cégünk több kiváló minőségű saját gyártású illetve kizárólagosan forgalmazott takarmány kiegészítő családdal büszkélkedhet.

A 2008-tól az Alpha-Vet cégcsoporthoz tartozó 100 éves múltra visszatekintő Phylaxia Pharma Zrt. első osztályú állatgyógyászati termékeket és takarmány kiegészítőket fejleszt és gyárt. Készítményeinket Magyarországon kívül a világ számos országában jól ismerik. A 2013 -ban elkészült új bábolnai gyáregységével a Phylaxia Pharma Zrt. már a 21. század igényeire és kihívásaira is választ ad. A folyékony és szilárd takarmány kiegészítőink az egészséges takarmányokkal szemben támasztott összes követelményt kielégítik.

Az Organit Kft. 2008-tól szintén az Alpha csoport tagjaként huminsav alapú termékek kutatásával valamint termék- és alkalmazástechnológia fejlesztéssel foglakozik több, mint 15 éve. Termékeink alapanyagául világviszonylatban is egyedülálló minőségű Magyarországon bányászott természetes humusz ásványokat használunk. Alapanyagokat, kész termékeket és különböző minőségű hatóanyagokat állítunk elő a hagyományos és ökológiai növényi tápanyag és talajerő utánpót- lás, a környezetvédelem, az intenzív állattartás és takarmányozás valamint a humán gyógyászat területére. Tagja vagyunk a Nemzetközi Huminsav Társaságnak (In- ternational Humic Substance Society) és a Nemzetközi Tőzeg Társaságnak (International Peat Society). Takarmány kiegészítőinket és növénytáplálási termékeinket világszerte exportáljuk.

A saját gyártású termékeink mellett világcégek takarmánykiegészítő termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk. Beszállítóink kiválasztásánál kiemelt hangsúlyt fektetünk a termékek megbízhatóságára, illetve a gyártóhelyek biztonságára. Palettánkon megtalálhatja többek között az AGRAPLAN FARMACA, a BIOCHEM Gmbh, az EVONIK Gmbh, a HUVEPHARMA Eodiar, NOREL S.A., a SYVA S.A és világszínvonalú termékeit.

 

 

Alphaméhész

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM

© 2023 Ameheszet.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság