×

Figyelmeztetés

Nincs megadva a webáruház pénzneme! Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Ha Ön épp az egyik rendszergazda, akkor menjen ide: https://www.ameheszet.hu/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

Beevital beestrong

Leírás
  • A BEESTRONG biztosítja a proteineket a költés neveléséhez és a lárvák felnőtt méhekké való fejlődéséhez.
  • A BEESTRONG alapját az ideális aminosav összetételű tisztított proteinek alkotják, amelyek szinte olyanok, mint a méhek által készített méhpempő.
  • A BEESTRONG növeli a család erejét.
  • A BEESTRONG minden olyan időpontban használandó, amikor koncentrált, jó minőségű táplálékra van szükség.
  • A BEESTRONG ártalmatlan a méhekre, a méhészekre és a környezetre.
  • A BEESTRONG tökéletesen használható kombinációban a BeeVital® HiveClean készítménnyel.

Egyszerűen keverje bele a BEESTRONG-ot az etetésre szánt cukor szirupba, vagy locsolja a pollen pogácsákra, vagy gyúrja bele a cukor masszába, mielőtt feleteti a méhekkel.

Adagolás:

Amikor elkezdjük használni a BEESTRONG-ot, biztonság okáért célszerű kétszeres adagot (50 ml) használni. Ha valamennyi család egészséges és nincsenek fertőzésre utaló jelek, használjunk 25 ml BEESTRONG-ot családonként, cukorszipurban oldva.

Kiszerelés: 250 ml, 500 ml

Alphaméhész

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM

© 2024 Ameheszet.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság