×

Figyelmeztetés

Nincs megadva a webáruház pénzneme! Lépjen kapcsolatba a rendszergazdával. Ha Ön épp az egyik rendszergazda, akkor menjen ide: https://www.ameheszet.hu/administrator/index.php?option=com_virtuemart&view=user&task=editshop

VarroMed

5 mg/ml + 44 mg/ml mézelő méhek részére 555 ml
Leírás

A VarroMed hatékonyságát terepvizsgálatokban tanulmányozták különböző klímával, kontinentális és mediterrán éghajlattal rendelkező európai országokban.

Minden helyszínen 20 tesztcsoportot hasonlítottak össze 12 kontrollcsoporttal, amelyeket flumetrinnel (a paraziták ellen ható másik gyógyszer) kezeltek. A csoportokat télen (fiasítás nélkül), tavasszal és ősszel (fiasítás jelenlétében) kezelték és azok különböző méretű (5 000-30 000 méh) és eltérő fertőzöttségi szintű kolóniákat foglaltak magukba. A Varroa atka és mézelő méh mortalitást négy héten át hetente kétszer ellenőrizték a kezelés alatt és a kezelés után egy hétig.

A VarroMed átlagos hatékonysága az atkák elpusztításában (amelyet a kaptár alján talált, elpusztult atkák számával mértek) télen 88%, tavasszal 92%, őszi kezelések esetén pedig 85% volt.

  • az oxálsav-dihidrát és hangyasav hatékony kombinációja
  • használható egész évben
  • használható fiasítás mentestéli időszakban
  • használható tavasszal és nyáron fiasítás jelenléte mellett is
  • organikus méhészetekben engedélyezett
  • használata kényelmes
  • és egyszerű

Alphaméhész

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989 -ben alapított magyar vállalkozás, amely Magyarország piacvezető állatgyógyszer forgalmazója. Egyben számos multinacionális gyártó cég kizárólagos magyarországi disztribútora. A vállalat tevékenysége szerteágazó, de gyökere közös. Ez nem más, mint: "a magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása". ELOLVASOM

© 2023 Ameheszet.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság